Klubovi

Premijum fitnes iskustvo

Jedan od najvećih fitnes klubova u Srbiji sa preko 1000 m² i preko 100 Technogym premium sprava. Sa 6 zona za treniranje i saunom, slobodnim parkingom i prijateljskom atmosferom, predstavlja idealno mesto za postizanje svih tvojih fitnes ciljeva.

MESTO GDE VOŽDOVAC VEŽBA

Athletic's Gym Voždovac je smešten nadomak naselja Stepa Stepanović i Trošarine i na samo 10 minuta hoda od naselja Banjica i Braće Jerković. Nalazi se na trasi velikog broja autobuskih linija gradskog prevoza kao i okretnice na Trošarini, što klub čini dostupnim i podavalskim naseljima. U slučaju da dolazite automobilom na trening, klub obezbeđuje parking prostor za svoje vežbače.

NAJVEĆI FITNES KLUB NA VOŽDOVCU

Jedan od najvećih fitnes klubova, ne samo na Voždovcu, već i u Srbiji, sa površinom od preko 1000 m² i velikim staklenim površinama koje pružaju prirodno osvetljenje i panoramski pogled. Savremeno opremljen i komforan prostor uz vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju, pruža idealne uslove za kvalitetan trening.

PREKO 100 NAJKVALITETNIJIH SPRAVA

Kakav god cilj želiš da postigneš, do njega ćeš doći lakše kada na raspolaganju imaš preko 100 Technogym sprava, od čega preko 30 kardio sprava i 18 traka za trčanje. Technogym predstavlja referencu za kvalitet u fitnes svetu kako za rekreativce, tako i za profesionalce.

6 ZONA ZA VEŽBANJE

Gym zona je namenjena treningu sa Technogym spravama i tegovima, dok je Hardcore zona samo za rad sa slobodnim tegovima pred velikim ogledalima. U kardio zoni možeš uživati u panoramskom pogledu i verovatno nikad nećeš čekati na slobodnu spravu dok u funkcionalnoj zoni možeš uraditi nešto drugačiji trening koristeći neke od bezbroj rekvizita koji su na raspolaganju. Ukoliko voliš vežbanje u većem društvu, za tebe je zona grupnih programa, ali je možeš koristiti i za samostalni trening u periodima dana kada nema grupnih treninga na rasporedu. Za kraj kvalitetnog treninga, tu je i zona za istezanje sa strunjačama i rekvizitima.

SPA ZONA

Pored fitnesa, možeš uživati i u spa zoni koja sadrži finsku saunu, toplu klupu, slani zid, hladno bure, relax zonu i veliki izbor profesionalnih masaža. Savršena oaza mira gde ćete regenerisati svoje telo i duh.

KONSTANTNA UNAPREĐENJA

2024. godine klub je osvežen sa 12 novih Technogym sprava iz poslednje serije Selection 700 PRO. Broj najpopularnijih sprava je dupliran kako bi se smanjilo čekanje na slobodnu spravu dok su aksesoar i rekviziti obnovljeni i prošireni, uključujući nove ravne i krive barbela, razne medicinke, vreće, ketlbelove, plio kutije, sanke i half rekove. Dodatno, radi dodatne uštede vremena vežbačima, kreirali smo specijalni "gluteus line", opremljen nizom sprava za ciljano jačanje gluteusa i zadnje lože.

Koncept koji neprekidno evoluira

Vežbaj gde želiš

Prilagodi trening obavezama a ne obaveze treningu. Sa premium članarinom imaš pristup na svih 5 Athletic's Gym lokacija.

Vežbaj šta želiš

Sa jednom članarinom dobijaš neograničen pristup teretani i svim grupnim programima.

Za svačiji džep

Iskusi svetski kvalitet treniranja po domaćoj ceni koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Vežbaj

U dobroj atmosferi
Bez predrasuda

Postani deo velike vežbačke porodice u kojoj ceo Beograd voli da vežba. Onaj Beograd oslobođen od predrasuda prema fizičkom izgledu, godištu ili polu. Beograd čiju energiju voliš, koji ti pomaže da istraješ u svom cilju.

Premium oprema koja
pravi razliku

Za vrhunske rezultate je potrebna vrhunska oprema. Technogym je svetski lider u proizvodnji fitnes opreme i naš dugogodišnji partner u opremanju klubova. Vežbaćeš lakše i efikasnije nego ikada jer ti poslednja reč fitnes tehologije pomaže da uspeš.

Technogym
Cardio program

Uvek dovoljno traka, da ne moraš više čekati red

Technogym
selection

Sprave za najpreciznije pogađanje različitih grupa mišića

Technogym
PureStrength

Za one koji žele da izvuku maksimum iz svog tela

Funkcionalna
Oprema

Poput sanki, konopca, TRX traka, TubeR elastičnih guma i slično.

Technogym
hard core

Bučice težina u rasponu od 1-40 kg. Dizajnirane tako da savršeno leže u ruci i aktiviraju mišiće efikasnije.

Prati svoj napredak

Android i iOS aplikacija

Više ne moraš da brineš do kada ti traje članarina, ne moraš da vodiš evidenciju koliko ti je trajao trening i koliko si treninga odradio ovog meseca. Athletic's aplikacija pamti sve umesto tebe i obaveštava te o novostima u klubu.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.