Klubovi

MESTO GDE VOŽDOVAC VEŽBA

Athletic's Gym Voždovac je smešten nadomak naselja Stepa Stepanović i Trošarine i na samo 10 minuta hoda od naselja Banjica i Braće Jerković. Nalazi se na trasi velikog broja autobuskih linija gradskog prevoza kao i okretnice na Trošarini, što klub čini dostupnim i podavalskim naseljima. U slučaju da dolazite automobilom na trening, klub obezbeđuje parking prostor za svoje vežbače.

NAJVEĆI FITNES KLUB NA VOŽDOVCU

Jedan od najvećih fitnes klubova, ne samo na Voždovcu, već i u Srbiji, sa površinom od preko 1000 m² i velikim staklenim površinama koje pružaju prirodno osvetljenje i panoramski pogled. Savremeno opremljen i komforan prostor uz vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju, pruža idealne uslove za kvalitetan trening.

PREKO 100 NAJKVALITETNIJIH SPRAVA

Kakav god cilj želiš da postigneš, do njega ćeš doći lakše kada na raspolaganju imaš preko 100 Technogym sprava, od čega preko 30 kardio sprava i 18 traka za trčanje. Technogym predstavlja referencu za kvalitet u fitnes svetu kako za rekreativce, tako i za profesionalce.

6 ZONA ZA VEŽBANJE

Gym zona je namenjena treningu sa Technogym spravama i tegovima, dok je Hardcore zona samo za rad sa slobodnim tegovima pred velikim ogledalima. U kardio zoni možeš uživati u panoramskom pogledu i verovatno nikad nećeš čekati na slobodnu spravu dok u funkcionalnoj zoni možeš uraditi nešto drugačiji trening koristeći neke od bezbroj rekvizita koji su na raspolaganju. Ukoliko voliš vežbanje u većem društvu, za tebe je zona grupnih programa, ali je možeš koristiti i za samostalni trening u periodima dana kada nema grupnih treninga na rasporedu. Za kraj kvalitetnog treninga, tu je i zona za istezanje sa strunjačama i rekvizitima.

SPA ZONA

Pored fitnesa, možeš uživati i u spa zoni koja sadrži finsku saunu, toplu klupu, slani zid, hladno bure, relax zonu i veliki izbor profesionalnih masaža. Savršena oaza mira gde ćete regenerisati svoje telo i duh.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.