Klubovi

Premijum fitnes iskustvo

Želiš da treniraš sa najmodernijom opremom u pozitivnoj atmosferi? Ne želiš gubiti vreme na traženje parkinga? Znači ti to što usput možeš završiti još obaveza u okviru Shopping Mall-a? I na sve to ne bi voleo da napraviš preveliku rupu u svom budžetu? Ovaj klub je idealan za tebe.

REVOLUCIONARNI KONCEPT PROSTORA

Za komforan trening na raspolaganju vam je preko 1000 m² prostora, u jednom nivou bez stubova, dok visina plafona od preko 5 m garantuje adekvatnu zapreminu svežeg vazduha, koja je ključna za kvalitetan trening. Između ostalog, da li ste ikada imali prilike da vežbate u sali za grupne programe površine 200 m², čak 3 puta većoj od prosečne?

PREMIUM KLUB PO PRISTUPAČNIM CENAMA

Tretirajte sebe kao VIP ličnost i iskusite užitak treniranja u ambijentu premium kluba koji predstavlja presedan u srpskom fitnesu. Zdrav način života i postizanje drugih fitnes ciljeva nikada nisu bili dostupniji jer to su stvari koje svako zaslužuje da sebi priušti.

6 ZONA ZA VEŽBANJE

Najnovija lokacija Athletic’s Gym-a u Vojislava Ilića donosi Vam čak 6 zona za maksimalni kvalitet treninga. Gym zona sa vrhunskim Technogym spravama i tegovima, kardio zona sa najkvalitetnijim kardio spravama renomiranih proizvođača, funkcionalna zona sa svim neophodnim rekvizitima za funkcionalni trening, hard core zona za one koji žele više, zona grupnih programa sa rekordnom veličinom sale i strečing zona za istezanje.

VEŽBAJTE OD RANOG JUTRA

Iskoristite vaš radni dan u potpunosti jer bez obzira na radno vreme BEO tržnog centra, Athletic’s Gym za vas otvara vrata već od 7 ujutru radnim danom i od 9 časova ujutru vikendom. Garaža tržnog centra se samo za vežbače Athletic’s Gym-a otvara 30 minuta pre otvaranja kluba i zatvara se 30 minuta nakon zatvaranja kluba.

OPREMA ZA NAJIZBIRLJIVIJE

Sa čak 17 traka i preko 100 premium Technogym mašina i sprava, Athletic’s Gym u BEO Shopping Centru predstavlja jedan od najopremljenijih i najvećih fitnes centara u Srbiji. Postizanje najboljih rezultata za kratko vreme nikad nije bilo jednostavnije jer primera radi, samo za vežbe koje pogađaju zadnju ložu i gluteus klub poseduje čak 7 različitih sprava.

UVEK DOSTUPAN PARKING

Zamislite odlazak na trening u kojem ne gubite vreme tražeći parking mesto. Vežbači Athletic’s Gym-a na lokaciji Konjarnik imaju na raspolaganju neograničen broj parking mesta u garaži Beo Shopping centra u trajanju od 3 sata.

SPOJITE TRENING SA OSTALIM OBAVEZAMA

Athletic’s Gym se nalazi u sportskom delu Beo Shopping centra na Zvezdari i time vam omogućava da na jednom mestu pre treninga obavite kupovinu i ostavite decu u igraonici, a da nakon treninga popijete ceđeno voće u Juice bar-u ili se počastite obrokom u odeljku sa restoranima.

KONSTANTNA UNAPREĐENJA

Od 2024. godine teretana nudi potpuno nov i funkcionalniji raspored, sa znatno povećanim prostorom za vežbanje, omogućavajući korisnicima komfornije i efikasnije vežbanje. Aksesoar i rekviziti su obnovljeni i prošireni, uključujući nove ravne i krive barbele, medicinke različitih vrsta, vreće, ketlbelove, plio kutije, sanke i half rekove. Klub je dobio 13 novih Technogym sprava iz Selection 700 Pro serija dok je broj najpopularnijih sprava dupliran kako bi vežbači što manje dolazili u situacije da čekaju na slobodnu spravu.

Koncept koji neprekidno evoluira

Vežbaj gde želiš

Prilagodi trening obavezama a ne obaveze treningu. Sa premium članarinom imaš pristup na svih 5 Athletic's Gym lokacija.

Vežbaj šta želiš

Sa jednom članarinom dobijaš neograničen pristup teretani i svim grupnim programima.

Za svačiji džep

Iskusi svetski kvalitet treniranja po domaćoj ceni koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Vežbaj

U dobroj atmosferi
Bez predrasuda

Postani deo velike vežbačke porodice u kojoj ceo Beograd voli da vežba. Onaj Beograd oslobođen od predrasuda prema fizičkom izgledu, godištu ili polu. Beograd čiju energiju voliš, koji ti pomaže da istraješ u svom cilju.

Premium oprema koja
pravi razliku

Za vrhunske rezultate je potrebna vrhunska oprema. Technogym je svetski lider u proizvodnji fitnes opreme i naš dugogodišnji partner u opremanju klubova. Vežbaćeš lakše i efikasnije nego ikada jer ti poslednja reč fitnes tehologije pomaže da uspeš.

Technogym
Cardio program

Uvek dovoljno traka, da ne moraš više čekati red

Technogym
selection

Sprave za najpreciznije pogađanje različitih grupa mišića

Technogym
PureStrength

Za one koji žele da izvuku maksimum iz svog tela

Funkcionalna
Oprema

Poput sanki, konopca, TRX traka, TubeR elastičnih guma i slično.

Technogym
hard core

Bučice težina u rasponu od 1-40 kg. Dizajnirane tako da savršeno leže u ruci i aktiviraju mišiće efikasnije.

Prati svoj napredak

Android i iOS aplikacija

Više ne moraš da brineš do kada ti traje članarina, ne moraš da vodiš evidenciju koliko ti je trajao trening i koliko si treninga odradio ovog meseca. Athletic's aplikacija pamti sve umesto tebe i obaveštava te o novostima u klubu.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.