Klubovi

REVOLUCIONARNI KONCEPT PROSTORA

Za komforan trening na raspolaganju vam je preko 1000 m² prostora, u jednom nivou bez stubova, dok visina plafona od preko 5 m garantuje adekvatnu zapreminu svežeg vazduha, koja je ključna za kvalitetan trening. Između ostalog, da li ste ikada imali prilike da vežbate u sali za grupne programe površine 200 m², čak 3 puta većoj od prosečne?

PREMIUM KLUB PO PRISTUPAČNIM CENAMA

Tretirajte sebe kao VIP ličnost i iskusite užitak treniranja u ambijentu premium kluba koji predstavlja presedan u srpskom fitnesu. Zdrav način života i postizanje drugih fitnes ciljeva nikada nisu bili dostupniji jer to su stvari koje svako zaslužuje da sebi priušti.

6 ZONA ZA VEŽBANJE

Najnovija lokacija Athletic’s Gym-a u Vojislava Ilića donosi Vam čak 6 zona za maksimalni kvalitet treninga. Gym zona sa vrhunskim Technogym spravama i tegovima, kardio zona sa najkvalitetnijim kardio spravama renomiranih proizvođača, funkcionalna zona sa svim neophodnim rekvizitima za funkcionalni trening, hard core zona za one koji žele više, zona grupnih programa sa rekordnom veličinom sale i strečing zona za istezanje.

VEŽBAJTE OD RANOG JUTRA

Iskoristite vaš radni dan u potpunosti jer bez obzira na radno vreme BEO tržnog centra, Athletic’s Gym za vas otvara vrata već od 7 ujutru radnim danom i od 9 časova ujutru vikendom. Garaža tržnog centra se samo za vežbače Athletic’s Gym-a otvara 30 minuta pre otvaranja kluba i zatvara se 30 minuta nakon zatvaranja kluba.

OPREMA ZA NAJIZBIRLJIVIJE

Sa čak 17 traka i preko 100 premium Technogym mašina i sprava, Athletic’s Gym u BEO Shopping Centru predstavlja jedan od najopremljenijih i najvećih fitnes centara u Srbiji.
Postizanje najboljih rezultata za kratko vreme nikad nije bilo jednostavnije jer primera radi, samo za vežbe koje pogađaju zadnju ložu i gluteus klub poseduje čak 7 različitih sprava.

UVEK DOSTUPAN PARKING

Zamislite odlazak na trening u kojem ne gubite vreme tražeći parking mesto. Vežbači Athletic’s Gym-a na lokaciji Konjarnik imaju na raspolaganju neograničen broj parking mesta u garaži Beo Shopping centra u trajanju od 3 sata.

SPOJITE TRENING SA OSTALIM OBAVEZAMA

Athletic’s Gym se nalazi u sportskom delu Beo Shopping centra na Zvezdari i time vam omogućava da na jednom mestu pre treninga obavite kupovinu i ostavite decu u igraonici, a da nakon treninga popijete ceđeno voće u Juice bar-u ili se počastite obrokom u odeljku sa restoranima.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.