Klubovi

Karijera

Postani deo tima

Sa tobom smo jači

Pridruži nam se

Sa željom da unapredimo poslovanje, kao i pozitivno iskustvo naših članova, uvek smo u potrazi za onima koji žele da se usavršavaju i napreduju. Pridruži se našem timu i apliciraj za jednu od dostupnih pozicija.

Athletic's Gym može biti:

Prekretnica za tvoj CV

Dodaj jedan od najvećih srpskih fitnes brendova u tvoj CV. Postani deo prvog fitnes lanca u Srbiji, koji posluje već tri decenije. Očekuju te velike mogućnosti napredovanja na više pozicije u klubu koji beleži stabilan i konstantan trend rasta.

Tvoj izvor inovacija

Ako želiš da budeš prvi, moraš da radiš sa prvima. Prvi smo napravili fitnes lanac, prvi uveli vežbanje na svim lokacijama, otvorili prvi klub sa preko 1000m2, osmislili koncept vođenog treninga kao uslugu, uveli onlajn plaćanje. Budi deo kluba koji prati svetske trendove.

Mesto tvog napretka

Za napredak je potrebna sigurnost i pouzdanost. Za svakog zaposlenog imamo predviđenu inicijalnu obuku koju vode zaposleni sa preko 15 godina rada u našim redovima. Delićeš timski duh u redovima mladih, obrazovanih i ambicioznih ljudi, u prijatnoj radnoj atmosferi.

Prilika da promeniš život

Više ne moraš ići u inostranstvo ili rizikovati sa pokretanjem sopstvenog biznisa da bi dobro živeo od fitnesa. Athletic’s Gym je poznat po vanprosečnim primanjima koja se isplaćuju na vreme, uz mogućnosti varijabilnog nagrađivanja u zavisnosti od učinka.

Ko je naš idealan kandidat?

Organizovana osoba spremna na izazove
Inovativna osoba koja prepoznaje prilike
Kreativna osoba izražene snalažljivosti
Inspirativna osoba koja će biti uzor drugima
Komunikativna osoba koja će ugledno predstavljati klub
Athletics

Otvorene pozicije

Opšta prijava

Želeo bi da konkurišeš na poziciju za koju nemamo otvoren konkurs? Uvek smo u potrazi za onima koji žele da se usavršavaju i napreduju.

    Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.