Klubovi

MESTO TVOJE TRANSFORMACIJE

Pomoću školovanih trenera koje ovaj klub poseduje, transformacija vašeg tela je zagarantovana, pogotovo uzevši u obzir opremu poput TechnoGym-ovih poliuretanskih tegova i bučica, kao i PureStrength plate loading serije sprava. Tu je i prostrana zastakljena sala za grupne treninge, kao i gumirani pod u delu sa tegovima.

NE GUBI VREME NA TRAŽENJE PARKINGA

Athletic's Gym Vidikovac je smešten između Vidikovačke pijace i Ibarske magistrale u zgradi Garden Centra. Zbog dobre pozicije i slobodnog parkinga naši vežbači ne dolaze samo sa Vidikovca, Ceraka ili Petlovog Brda, već i iz Železnika, Rušnja i drugih mesta iz opštine Barajevo.

INSPIRATIVNO OKRUŽENJE

Dovoljan je jedan probni trening i bićete sigurni da je klub Vidikovac mesto na kojem želite vežbati. Očekuje vas prirodno osvetljen prostor sa panoramskim pogledom koji se pruža direktno ispred kardio sprava.

KOMBINUJ SVIH 6 GRUPNIH PROGRAMA

U klubu na Vidikovcu možeš neograničeno trenirati pilates, jogu, full body workout, funkcionalni trening, mix aerobic i to sve sa jednom mesečnom članarinom koja pokriva sve programe.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.