Klubovi

Vežbaj sa osmehom

Velike staklene površine, panoramski pogled, pozitivna atmosfera, premium TechnoGym oprema, školovani treneri, vrhunski grupni programi, slobodan parking… Sve su razlozi zbog kojih ovaj klub preko 10 godina radi na ovoj lokaciji.

MESTO TVOJE TRANSFORMACIJE

Pomoću školovanih trenera koje ovaj klub poseduje, transformacija vašeg tela je zagarantovana, pogotovo uzevši u obzir opremu poput TechnoGym-ovih poliuretanskih tegova i bučica, kao i PureStrength plate loading serije sprava. Tu je i prostrana zastakljena sala za grupne treninge, kao i gumirani pod u delu sa tegovima.

NE GUBI VREME NA TRAŽENJE PARKINGA

Athletic's Gym Vidikovac je smešten između Vidikovačke pijace i Ibarske magistrale u zgradi Garden Centra. Zbog dobre pozicije i slobodnog parkinga naši vežbači ne dolaze samo sa Vidikovca, Ceraka ili Petlovog Brda, već i iz Železnika, Rušnja i drugih mesta iz opštine Barajevo.

INSPIRATIVNO OKRUŽENJE

Dovoljan je jedan probni trening i bićete sigurni da je klub Vidikovac mesto na kojem želite vežbati. Očekuje vas prirodno osvetljen prostor sa panoramskim pogledom koji se pruža direktno ispred kardio sprava.

KOMBINUJ SVIH 6 GRUPNIH PROGRAMA

U klubu na Vidikovcu možeš neograničeno trenirati pilates, jogu, full body workout, funkcionalni trening, mix aerobic i to sve sa jednom mesečnom članarinom koja pokriva sve programe.

KONSTANTNA UNAPREĐENJA

Nakon kompletne renovacije kluba 2022. godine, 2024. godine aksesoar i rekviziti su potpuno obnovljeni i obogaćeni novim dodacima poput ravnih i krivih barbela, raznih medicinki, vreća, ketlbelova i plio kutija.

Koncept koji neprekidno evoluira

Vežbaj gde želiš

Prilagodi trening obavezama a ne obaveze treningu. Sa premium članarinom imaš pristup na svih 5 Athletic's Gym lokacija.

Vežbaj šta želiš

Sa jednom članarinom dobijaš neograničen pristup teretani i svim grupnim programima.

Za svačiji džep

Iskusi svetski kvalitet treniranja po domaćoj ceni koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Vežbaj

U dobroj atmosferi
Bez predrasuda

Postani deo velike vežbačke porodice u kojoj ceo Beograd voli da vežba. Onaj Beograd oslobođen od predrasuda prema fizičkom izgledu, godištu ili polu. Beograd čiju energiju voliš, koji ti pomaže da istraješ u svom cilju.

Premium oprema koja
pravi razliku

Za vrhunske rezultate je potrebna vrhunska oprema. Technogym je svetski lider u proizvodnji fitnes opreme i naš dugogodišnji partner u opremanju klubova. Vežbaćeš lakše i efikasnije nego ikada jer ti poslednja reč fitnes tehologije pomaže da uspeš.

Technogym
Cardio program

Uvek dovoljno traka, da ne moraš više čekati red

Technogym
selection

Sprave za najpreciznije pogađanje različitih grupa mišića

Technogym
PureStrength

Za one koji žele da izvuku maksimum iz svog tela

Funkcionalna
Oprema

Poput TRX traka, TubeR elastičnih guma i slično.

Technogym
hard core

Bučice težina u rasponu od 1-40 kg. Dizajnirane tako da savršeno leže u ruci i aktiviraju mišiće efikasnije.

Prati svoj napredak

Android i iOS aplikacija

Više ne moraš da brineš do kada ti traje članarina, ne moraš da vodiš evidenciju koliko ti je trajao trening i koliko si treninga odradio ovog meseca. Athletic's aplikacija pamti sve umesto tebe i obaveštava te o novostima u klubu.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.