Klubovi

Vežbaj sa osmehom

Živiš, radiš ili si često na potezu oko Požeške i Radničke ulice na Čukarici? Želiš da treniraš sa vrhunskom opremom u pozitivnoj atmosferi? Pored teretane su ti interesantni i grupni programi, sauna, masaže? Ovaj klub je idealan za tebe.

MESTO ODAKLE JE SVE POČELO

Athletic’s Gym na Banovom Brdu postoji više od 26 godina. U početku je to bila skromna, lokalna teretana koja je uspela da preraste u moderno opremljeni fitnes centar i prvi lanac fitnes centara u Srbiji.

PRIDRUŽI SE VEŽBAČKOJ PORODICI

Fitnes centar na Banovom Brdu zbog svoje višedecenijske tradicije predstavlja mesto za treniranje u kućnoj, gotovo porodičnoj atmosferi zahvaljujući dugogodišnjim članovima i njihovoj lojalnosti.

UŽIVAJ U KOMFORU

Vežbajte u prostoru na dve etaže koji se sastoji od: kardio, gym i hardcore zone, zone funkcionalnog treninga, grupnih programa ali i spa zone. Za brže postizanje željenih rezultata tu je premium Technogym oprema kao i pojedine sprave jedinstvene na tržištu.

SPA ZONA

Pored fitnesa, možete uživati i u SPA zoni koja sadrži finsku saunu i veliki izbor profesionalnih masaža. Savršena oaza mira gde ćete regenerisati svoje telo i duh.

KONSTANTNA UNAPREĐENJA

Pored potpune renovacije sale za grupni fitnes 2022. godine, klub je 2024. godine osvežen obnavljanjem rekvizita i aksesoara uz dodatak fitnes vreća i medicinki raznih vrsta.

Koncept koji neprekidno evoluira

Vežbaj gde želiš

Prilagodi trening obavezama a ne obaveze treningu. Sa premium članarinom imaš pristup na svih 5 Athletic's Gym lokacija.

Vežbaj šta želiš

Sa jednom članarinom dobijaš neograničen pristup teretani i svim grupnim programima.

Za svačiji džep

Iskusi svetski kvalitet treniranja po domaćoj ceni koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Vežbaj

U dobroj atmosferi
Bez predrasuda

Postani deo velike vežbačke porodice u kojoj ceo Beograd voli da vežba. Onaj Beograd oslobođen od predrasuda prema fizičkom izgledu, godištu ili polu. Beograd čiju energiju voliš, koji ti pomaže da istraješ u svom cilju.

Premium oprema koja
pravi razliku

Za vrhunske rezultate je potrebna vrhunska oprema. Technogym je svetski lider u proizvodnji fitnes opreme i naš dugogodišnji partner u opremanju klubova. Vežbaćeš lakše i efikasnije nego ikada jer ti poslednja reč fitnes tehologije pomaže da uspeš.

Technogym
Cardio program

Uvek dovoljno traka, da ne moraš više čekati red

Technogym
selection

Sprave za najpreciznije pogađanje različitih grupa mišića

Technogym
PureStrength

Za one koji žele da izvuku maksimum iz svog tela

Funkcionalna
Oprema

Poput sanki, konopca, TRX traka, TubeR elastičnih guma i slično.

Technogym
hard core

Bučice težina u rasponu od 1-40 kg. Dizajnirane tako da savršeno leže u ruci i aktiviraju mišiće efikasnije.

Prati svoj napredak

Android i iOS aplikacija

Više ne moraš da brineš do kada ti traje članarina, ne moraš da vodiš evidenciju koliko ti je trajao trening i koliko si treninga odradio ovog meseca. Athletic's aplikacija pamti sve umesto tebe i obaveštava te o novostima u klubu.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.