Klubovi

Vođeni trening

Bez zakazivanja termina i puna fleksibilnost

Želeo bi trenera, bez zakazivanja termina i uz punu fleksibilnost vremena kada dolaziš na trening? Uz to ne bi da izdvojiš previše novca, ali si svestan da bi ti značilo da neko vodi tvoj trening – prilagodi ga tebi, tvojim ciljevima I učini ga dovoljno zanimljivim kako bi dugoročno istrajao u svom fitness putovanju…

Vođeni trening je stvoren za tebe, nema zakazivanja i ostavljena ti je puna sloboda da dođeš kad god poželiš na trening – kada odabereš trenera znaćeš njegovih 6 smena u kojima ti stoji na raspolaganju, a čak i da rešiš da dođeš van smene tvog trenera ili odeš u naš drugi klub, naši treneri ti stoje na raspolaganju.

Ako podelimo cenu vođenih treninga na prosečan broj dolazaka jednog vežbača, shvatićes da je cena po treningu oko 200-250rsd, a za tu cenu dobijaš stručan nadzor koji se brine da ne dođe do povrede, ukazuje na pravilno izvođenje vežbi, i osobu koja kreira trening prema tvom cilju i koja je tu da te kroz trening i komunikaciju motiviše da ne odustaneš od cilja.

Athletic's Gym je davne 2002. godine po prvi put pokrenuo vođeni trening kao novi program vežbanja koji je od strane vežbača odlično prihvaćen i danas predstavlja sastavni deo ponude većine beogradskih fitnes klubova.

Vođenim treningom dobijaš:

Trenera zaduženog za tvoj napredak i vođenje treninga
Znanje školovanog profesionalca
Plan vežbanja prilagođen tebi i tvom cilju
Nutricionističke savete
Motivaciju i oslonac svog trenera
Znanje o tome kako da vežbaš da bi se oporavio i izbegao povrede
Uvid u detalje vežbanja koje će te odvojiti daleko od proseka
Preporučuje se
  • Vežbačima koji žele pravilno da vežbaju
  • Vežbačima koji imaju probleme sa posturalnim statusom
  • Vežbačima sa lekarskom dijagnozom
  • Vežbačima sa manjkom motiva za vežbanje
  • Vežbačima dijabetičarima
Ne preporučuje se
  • Svima se preporučuje
  • Srčanim bolesnicima
Cena programa

Vođeni trening

već od
6.600 rsd

mesečno

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.