Klubovi

Mršavljenje

Nek salo izgori u snazi tvoje odluke

Naoružaj se znanjem i podrškom


Smršati i zadržati težinu koju želiš jednako je podvig volje i planiranja.

Sagori kalorije, ubrzaj metabolizam, stekni i ojačaj zdrave navike, nauči kako da ti hrana bude i saveznik i zadovoljstvo.

Athletic’s Gym nije samo mesto gde ćeš postići cilj, to je i mesto gde ćeš dobiti podršku i znanje kako najbolje da stigneš do tog cilja. Još važnije od toga, ovde ćeš pobedu kada je jednom osvojiš – zadržati u svom posedu. Mogli bismo da kažemo da u 21. veku evolucija radi protiv nas kada je u pitanju gojaznost. Naš apetit evoluirao je davno, veoma davno. To nije bilo vreme relativnog obilja hrane kakvo imamo danas već vreme teške oskudice.

Nekada je u interesu opstanka bilo jesti ono što “goji” i naš mozak nas i danas nagrađuje dobrim osećajem kada jedemo takvu hranu. Pa ipak, u vremenu kada je kalorijska hrana svugde oko nas, naš mozak vara kada kaže da je to za nas dobro… ali on svejedno to i dalje govori.

Postoji problem ali postoji i rešenje. Moguće je naviknuti svoje telo na nove navike ali za to nije potrebna samo upornost već i pravilna strategija. Ovde te čeka fakultetski obrazovan kadar stručnjaka koji će te uputiti u načine kako da pobediš sistem koji radi protiv tebe.

Ovde ćeš pronaći podršku koja ti je potrebna. To nije pitanje samo estetike već zdravlja i kvalitetnog života u svakom značenju te reči. Podvuci crti u počni svoje novo delo.

Preporučuje se
  • Osobama sa viškom kilograma
Ne preporučuje se
  • Vežbačima sa manjkom kilograma
  • Srčanim bolesnicima

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.