Klubovi

Vežbaj sa osmehom

Komšijska pozitivna atmosfera, vrhunska TechnoGym oprema, školovani treneri i dugogodišnje osoblje, sveže renoviran prostor…Sve su razlozi zbog kojih ovaj klub već dugi niz godina uspešno posluje na ovoj lokaciji.

TRENING KAO KOD KUĆE

Klub godinama karakteriše komšijsko-prijateljska atmosfera zahvaljujući lojalnosti vežbača i osoblju koje dugo radi na istoj lokaciji. Na raspolaganju su 3 školovana trenera sa velikim iskustvom koje je zaduženo za tvoju motivaciju, mentorstvo i savete.

MESTO GDE SE POSTIŽU REZULTATI

Klub je lociran na opštini Vračar, nadomak Beogradskog Dramskog Pozorišta na Crvenom Krstu. Zahvaljujući vrhunskoj Technogym opremi i bezbrojnim fitnes rekvizitima, šta god bio tvoj cilj - ovo je mesto gde ćeš ga postići.

KONSTANTNA UNAPREĐENJA

U renovaciji kluba 2024. godine vežbački prostor je renoviran i proširen kako bi pružio veći komfor tokom vežbanja, a sada se može pohvaliti sa 12 novih Technogym sprava iz najnovije serije Selection 700 PRO. Pored toga, aksesoar i rekviziti su obnovljeni, a kolekcija obuhvata nove ravne i krive barbela, medicinke različitih težina, vreće, ketlbove i plio kutije. Sve ovo je postavljeno u potpuno novom rasporedu koji je funkcionalniji, dok je pod prekriven gumom za dodatnu udobnost i sigurnost.

Koncept koji neprekidno evoluira

Vežbaj gde želiš

Prilagodi trening obavezama a ne obaveze treningu. Sa premium članarinom imaš pristup na svih 5 Athletic's Gym lokacija.

Vežbaj šta želiš

Sa jednom članarinom dobijaš neograničen pristup teretani i svim grupnim programima.

Za svačiji džep

Iskusi svetski kvalitet treniranja po domaćoj ceni koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Vežbaj

U dobroj atmosferi
Bez predrasuda

Postani deo velike vežbačke porodice u kojoj ceo Beograd voli da vežba. Onaj Beograd oslobođen od predrasuda prema fizičkom izgledu, godištu ili polu. Beograd čiju energiju voliš, koji ti pomaže da istraješ u svom cilju.

Premium oprema koja
pravi razliku

Za vrhunske rezultate je potrebna vrhunska oprema. Technogym je svetski lider u proizvodnji fitnes opreme i naš dugogodišnji partner u opremanju klubova. Vežbaćeš lakše i efikasnije nego ikada jer ti poslednja reč fitnes tehologije pomaže da uspeš.

Technogym
Cardio program

Uvek dovoljno traka, da ne moraš više čekati red

Technogym
selection

Sprave za najpreciznije pogađanje različitih grupa mišića

Funkcionalna
Oprema

Poput sanki, konopca, TRX traka, TubeR elastičnih guma i slično.

Technogym
hard core

Bučice težina u rasponu od 1-40 kg. Dizajnirane tako da savršeno leže u ruci i aktiviraju mišiće efikasnije.

Prati svoj napredak

Android i iOS aplikacija

Više ne moraš da brineš do kada ti traje članarina, ne moraš da vodiš evidenciju koliko ti je trajao trening i koliko si treninga odradio ovog meseca. Athletic's aplikacija pamti sve umesto tebe i obaveštava te o novostima u klubu.

ATHLETIC'S GYM

Žurnal

Gym.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika kolačića.